12 Mayıs 2011 Perşembe

bekarlığa veda ile döndüm -ama benimki değil:)

uzun bir süre sonra tekrar döndüm...
hayat okadar yoğun geçiyor, iş okadar bastırıyor, akşamları eve okadar yorgun dönüyor ve tüm koşturmacanın arasında üzülerek ne kendime ne bloguma okadar zaman ayıramıyorum ki..
neyse tatsız şeyleri bırakıp, blogumun konsepti olan şirin, insanı iyi hissettiren, mutluluk veren şeylerden bahsedelim.

kendi evlilik hadisem şu an hala muallakta olduğundan(ki aslında bizim kafamızda baya net, ama şartlar ne gösterecek onu bilemiyor insan:) bugün yine özendiğim şeyleri yazacağım.

çok yakın bir arkadaşım yine çok yakın bir zamanda evleniyor, aslına bakarsanız 2 hafta kaldı sadece! :)

bütün hazırlıklar tıkır tıkır yürürken, aslında en tıkır tıkır yürüyeninin bile insanları ne denli yorduğuna ilk kez bukadar yakından şahit oluyorum.. evlenmek zor işmiş azizim:) neyse:)

yarın akşam bekarlığa veda partisi için fındıklıda bulunan sardunya restaurant'a gidip bir güzel eğleneceğiz:) arkadaşımı en yoran ayrıntılardan biri de bu mekanda karar kılana kadar geçirdiği süreçti sanırım. son zamanlarda özellikle moda olan Al Jamal ya da Nahide'de yapılan bekarlığa veda partileri hem çok klasikleştiği için hem de bütçesel olarak gelen kişileri zorlayabileceği için elendi. Nu Teras fikri, havaların halen kötü gidiyor olması ve meteoroloji tahminlerine güvenip bir teras ayarlamanın risk olacağı sebebiyle, o gece mekan mekan dolaşmanın gelen herkese uymayacağı düşüncesiyle bir kenara bırakıldı. Çok orjinal fikirleri de vardı arkadaşımın hep birlikte kokteyl hazırlama kursuna gitmek gibi ama ondan da bir şekilde vazgeçildi ve en son dediğim gibi Fındıklı'daki Sardunya Restaurant'ta karar kılındı.Bu kararda müziğin çok eğlenceli oluşu, mekanın kaliteli ve şık oluşu, masaların gece sonunda kalkmaması, alınan fiyatın uygun olması gibi bir çok neden vardı ve bence çok da doğru nedenlerdi:)
Mekan seçiminden sonra kızları ayarlamak ve eğlence gecesi gidip çokça eğlenmekten başka ne kaldı ki? diye düşünmüyoruz:)

gelin adayının arkadaşlarına vermek istediği küçük hediyelerden tutun, o akşam herkesin takacağı renkli duvaklar, insanların mekana ulaşımı hakkında bilgilendirilmesi, gelin adayının kıyafeti, kına yakılacaksa bu organizasyonun yapılması gibi gibii daha bir çok kalemi var bu bekarlığa veda olayının:) ama itiraf edelim hepsi eğlenceli şeyler.

bu eğlenceli kalemlerden biri de bana düştü (de derken aslında hepsini gelinimiz kendi başına yaptı bu konuda maaşallahı var:)

gelinin o gece takacağı duvağı ben yaptım, yaparken çok da zevk aldım:)

klasik bir beyaz tül takmak istemiyor oyüzden internetten alternatif arıyordu arkadaşım, o akşam evde "yahu ben aslında böyle çiçekli bir şey yapabilsem" diye düşündüm, evde malzemem de vardı ve işte bakın ortaya bu çıktı:)

birkaç ek not:
söz konusu arkadaşımın da çok tatlı bir blogu var ona ulaşabilmek için şuraya tık : http://meraklilokma.blogspot.com/
bu duvağı kendisi için yaptım lakin çok benzerini hatta aynısını sizin için de yapabilirim onun için de şuraya tık:) http://www.pasaj.com/bekarliga-veda-icin-duvak/188076



2 yorum:

  1. Selam ^_^
    duvak kesinlikle son derece şirin, bayıldım sırf duvak için yazıyı 2 kere 3 kere açtım okuyamadım ama okumalıyım dedim geri gelip tekrar akşamüstü okumak nasip oldu.
    :*

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim .. Đëjάώυ .. :)
    ama yazılarımın okunamayacak kadar uzun olduğunu mu çıkarmalıyım? :)

    şaka yapıyorum tabi ki, beğendiğine çok sevindim:)

    YanıtlaSil

evet hadi söyleyin bir şeyler:)