7 Şubat 2011 Pazartesi

kağıt fenerler aşkına

heveslendiğim düğün yemeğimiz uzuuun bir masada olacak ya hani, geniş bir bahçede mesela bir ağacın altında, ya da geniş bir terasta, deniz kenarında ya da..
hayaller bu yönde ya..
işte nerde olursa olsun o ortamı süslemesini istediğin başlıca şey ne diye soracak olsanız hiç düşünmeden kağıt fenerler derim.. ve bence sevdiceğim de böyle der:)


hepsinden olsun isterim mesela pastel tonlarda, büyüklü küçüklü, ağaçlara asılmış, iplere gerilmiş, su kenarındaysak suyun üstünde yüzdürülmüş, hatta gecenin sonunda en sevdiklerimizle gökyüzüne bırakılmış... yelpaze geniş ve benim hepsinde gözüm var:)


ama özellikle ülkemizde de yeni yeni popüler olmaya boşlayan, çeşitli dizi sahnelerinde zaman zaman gördüğümüz uçan fenerler nam-ı diğer sky lanterns şu ara favorim..
hatta kendilerini inanamadığım uygun fiyatta şu sitede gördüm: http://www.ucanfener.com/sky_lantern/  ve şimdiden şöylee 50 tane falan alsam da saklasam mı diye kendi kendime düşüncelerdeyim :)
düşünsenize düğününüzde en sevdiklerinizle bu tatlı fenerleri hep birlikte göz yüzüne bırakıyorsunuz, o an gerçekten unutulmaz bir kare olur sanki..


şu videodaki görüntünün diyelim ki onda biri olsa bizim düğün yemeğimizde ben baya hüngür şakır ama dünyanın az bulunur mutlu insanlarından olurum, evet olurum:)

ama onu yapamasak bile şu resimlerdeki güzelliklerle de baya baya mutlu olurum:) öyle de kanaatkar bir insanım;)









resimlerin kaynakları şöyle:
http://greenweddingshoes.com/real-wedding-jamie-jeremys-rustic-diy-wedding/
http://s3.images.com/huge.2.14199.JPG
http://www.lunabazaar.com/party-decoration-photos.aspx

http://nuwoo.blogspot.com/2010/06/lighting-lanternthe-easiest-way.html

1 yorum:

evet hadi söyleyin bir şeyler:)